Najbolje CFO društvo na Summer Wine Party-u!

IGI_8052

Udruženje finansijskih direktora Srbije održalo je tradicionalni Letnji koktel CFO Summer Wine Party u četvrtak, 23. juna 2022. godine u prelepom ambijentu krovne terase vinarije Wine Art a uz podršku MK Grupe.

Više od 80 članova i predstavnika partnera Udruženja (iz kompanija Crowe Consulting, Deloitte, Europcar, Heads, KPMG, Mainstream i Mazars) okupilo se da tradicionalno obeleži početak leta.

Hvala što podržavate rad Udruženja i hvala na idejama, sugestijama, kritikama, pohvalama – sve one zajedno čine da rastemo i razvijamo se,“ rekao je Milan Bukumirović, predsednik Upravnog odbora Udruženja koji se obratio skupu u ime Upravnog odbora i dodao: „planovi su nam veliki – i mentorski program i veća angažovanost u zagovaranju i uspostavljanju stalnog dijaloga sa državom, i međunarodna konferencija i regionalna ekspanzija su samo neki od velikih planova“.

Ovogodišnji partner Summer Wine Party-a, MK Grupa, je za troje prisutnih obezbedila vredne nagrade a CFO MK Groupe i dragi član Udruženja Andrija Vuković je pomogao da se odaberu tri dobitnika – dve noći za dve osobe u hotelu Kempinski u Portorožu osvojio je Milan Purać, druga nargrada: dve noći za dve osobe u hotelu Grand na Kopaoniku osvojila je Svetlana Erdoglija i treća nagrada: ručak za dve osobe u Vinariji Erdevik osvojio je Aleksandar Ivković.

 
Uz dobro vino, odličnu muziku, divan ambijent, vredne nagrade ali najvažnije, najbolje CFO društvo, koktel je ispunio svoj cilj da se članovi opuste i druže!

Link ka svim slikama: https://drive.google.com/drive/folders/15sYoX9KN47w9NbhZJkq-Ft94bF8iPXW8

Scroll to Top