Druženje na izletu u Homolju

WhatsApp Image 2023-09-20 at 13.39.17

Članovi Udruženja finansijskih direktora Srbije (UFDS) proveli su divan dan pun druženja, smeha, razmene iskustava i divne atmosfere na još jednom team buildingu koje je Udruženje organizovalo za svoje članove u subotu, 16. septembra, u okolini reke Mlave.

Jednodnevni izlet ka Homoljskim planinama i dolini reke Mlave počeo je jutarnjom kafom i doručkom u Petrovcu na Mlavi. Sledio je obilazak manastira ,,Gornjak”, a zatim šetnja pored reke ka izletištu Čvarinac i izlaz na vidikovac odakle se pružio nezaboravan pogled na Gornjačku klisuru i reku Mlavu.

Nakon kratkog predaha nastavili smo pešačenje ka selu Bistrica i istoimenom manastiru. Put prati reku Bistricu na kojoj se mogu videti brojne vodenice.

Najveći izazov u toku dana je bio uspon ka Lukinom kamenu. Ovu zahtevnu stazu savladali smo bodreći se šalom i slušajući zanimljive i nepresušne priče našeg dragog vodiča Milivoja. 

Nakon uspešne pešačke ture i brdo fenomenalnih fotografija, usledio je zasluženi odmor u etno domaćinstvu gde smo uživali uz specijalitete domaće kuhinje.

Ponos, zadovoljstvo, druženje, smeh i još jedno divno iskustvo “među svojima” su najvažnije uspomene sa ovog divnog izleta.

Vidimo se na nekoj od sledećih tura!

Scroll to Top