Članovi UFDS u odličnoj formi

WhatsApp Image 2022-06-20 at 15.59.37

Zvanično potvrđeno da su članovi CFO u odličnoj formi i kondiciji i za e-fakture i druge regulatorne izazove ali i za planinarske poduhvate.

Naš planirani izlet sa laganom pešačkom turom pretvorio se u ozbiljan planinarski poduhvat.

Prvi ovogodišnji izlet ka Divčibarima počeo je jutarnjom kafom u Kumovoj vodenici gde smo imali priliku da vidimo staru vodenicu kojoj je udahnut novi život a tradicija se nastavila. Kako odoleti domaćem kačamaku, uštipcima, slanini, domaćem siru i kajmaku? – Nismo ni mi.

Sada je već bilo lakše nastaviti put ka Ljutom kršu- aktivno pešačenje, mnogo lepih mesta za fotografisanje i odmor i već smo bili na zacrtanom cilju-ispred nas se pružio divan pogled na Kanjon Crne reke i okolne planinske vrhove.

Ambiciozno smo krenuli do obližnjeg vodopada i ovu zahtevnu stazu savladali bodreći se šalom i slušajući zanimljive i nepresušne priče našeg dragog vodiča Milivoja. Znali smo da ono što nas čeka vredi svakog koraka – tako je i bilo.

Nakon uspešne pešačke ture i brdo fenomenalnih fotografija, usledio je zasluženi odmor u etno domaćinstvu Stojanić. Uživali smo u pogledu na divne proplanke i livade sa trema domaćinstva uz specijalitete domaće kuhinje.

Planinarenje je ušlo u krv, tako da smo Milivojev bojažljivi predlog da odemo u „kratku “ šetnju do Lovačke čeke rado prihvatili.

Da nismo osetili umor sigurno ne bi osetili ni toliko zadovoljstvo i ponos što smo uspeli da savladamo planiranu trasu i još po nešto preko.

Dragi članovi UFDS-a sve čestitke na uspešnom sportsko-rekreativnom tim bildingu, istrajnosti i upornosti koju ste pokazali.

Vidimo se na nekoj od sledećih tura!

Scroll to Top