CFO Summer Wine Party 2023 – vreme je za druženje!

_DJT9945 CFO Summer Wine Party

Udruženje finansijskih direktora Srbije održalo je tradicionalni Letnji koktel CFO Summer Wine Party u utorak, 27. juna 2023. godine u prelepom ambijentu krovne terase vinarije Wine Art a uz podršku Fruških Termi.

Članovi, predstavnici partnera Udruženja (iz kompanija Crowe Consulting, Deloitte, Heads Adriatic, KPMG, Mainstream, Be-Terna i Mazars) kao i saradnici, prijatelji Udruženja okupili su se da tradicionalno obeleže početak leta.

Udruženje je osnovano 2014. godine, sa ciljem povezivanja finansijskih direktora, podsticanja njihovog profesionalnog razvoja i jačanju njihovog delovanja na teritoriji Srbije i radujem se da ćemo sledeće godine i na ovom letnjem koktelu kao i tokom cele godine proslavljati 10 godina zajedništva,“ rekla je Anastasia Cvetković Čučulis, CFO, Dijamant i CFO godine u izboru Udruženja i Deloitte-a koja se obratila skupu u ime Upravnog odbora i dodala: „Pola godine iza nas nam je donelo vrlo uspešnu CFO konferenciju i hvala svima koji su pomogli da se ona realizuje baš kako jeste a odjek se još uvek čuje i oseća u energiji i ovde. Nastavljamo dalje da širimo i Udruženje i dobru energiju“.

Ovogodišnji partner Summer Wine Party-a, hotel Movenpick Fruške Terme, je za jednog prisutnog obezbedio vrednu nagradu- dve noći za dve osobe u hotelu Movenpick Fruške Terme u Vrdniku koju je osvojio Dušan Jakšić, DHL Forwarding.Uz dobro vino, odličnu muziku, divan ambijent, ali najvažnije, najbolje CFO društvo, koktel je ispunio svoj cilj da se članovi opuste i druže!

Scroll to Top