CFO direktor godine

slika (1)

Udruženje finansijskih direktora Srbije i Deloitte biraju najboljeg finansijskog direktora u 2021. godini

Prijavite se još danas!

 

Veliko nam je zadovoljstvo da ekskluzivno za članove Udruženja finansijskih direktora Srbije otvorimo konkurs za izbor finansijskog direktora godine koji Udruženje finansijskih direktora Srbije i revizorsko-konsultantska kompanija Deloitte organizuju po drugi put u Srbiji. Proglašenje pobednika održaće se sredinom decembra, o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti.

Učešće na konkursu je besplatno, konkurs je otvoren do 4. novembra 2022. godine, i na isti se možete prijaviti Jeleni Radulović.

Osim ličnih podataka osobe koja konkuriše (ime i prezime, ime privrednog društva, biografija), prijava mora da sadrži i popunjen upitnik na osnovu kojeg će stručna komisija izvršiti procenu.

Upitnik možete preuzeti ovde.

 

Osim kvalitativnog dela, koji nosi maksimalno 50 bodova, ocena će se sastojati i od kvantitativnog dela koji će ocenjivati komisija na osnovu poslednjih javno dostupnih finansijskih izveštaja privrednog društva u kome je finansijski direktor zaposlen, a koji takođe nosi maksimalno 50 bodova.

Više detalja o kriterijumima, kao i o samom postupku prijavljivanja na konkurs, možete pronaći na sledećem linku: kriterijumi.
Radujemo se vašem učešću na ovom konkursu!

Scroll to Top