CBS International i UFDS predstavili nove tendencije u optimizaciji troškova nepokretnosti

BRK_8893

Održan je septembarski sastanak UFDS-a na kom su učesnici diskutovali o aktuelnim temama, kao što su: procena vrednosti nepokretnosti, Međunarodni standard finansijskog izveštavanja (IFRS 16), novi trendovi u uređenju kancelarijskih prostora i optimizacija troškova zakupa nepokretnosti.
Panelisti ovog sastanka bili su: Srđan Teofilović – rukovodilac sektora za investicije i tržište kapitala, Vera Lukić – rukovodilac sektora za upravljanje projektima, Bojan Jevtić – regionalni rukovodilac sektora za izdavanje i prodaju poslovnog prostora iz kompanije CBS International, i Aleksandar Đurđević – direktor u reviziji kompanije Deloitte.
Panelisti su, članovima UFDS-a, predstavili potencijalne rizike prilikom procene vrednosti nepokretnosti, kao i načine pomoću kojih, tokom ovog procesa, mogu da zaštite kompanije u kojima su zaposleni.
U nastavku članka ističemo deo tekst sa portala eKapija.
,,U organizaciji UFDS-a učinili smo korak napred u razmeni iskustava među članovima, nudeći stručna znanja koja se odnose na upravljanje i optimizaciju troškova nepokretnosti. Kada svoju ulogu aktivnog učesnika u donošenju i sprovođenju promena i prilagođavanju kompanije tržišnom okruženju svedemo na operativne odluke, pred nama se svakodnevno nalaze izazovi smanjenja troškova, upravljanje rizicima i efikasnija organizacija celokupnog poslovanja, koja uključuje i potrebu za boljom organizacijom radnog prostora, što doprinosi većoj produktivnosti i zadovoljstvu zaposlenih”, rekla je Dragana Grozdanić, regionalni finansijski direktor u CBS International.

Ceo tekst možete pročitati OVDE.
Izvor: www.ekapija.com

Scroll to Top