BRK_5462-1024x576-2

Udruženje finansijskih direktora Srbije (UFDS) uputilo je danas Vladi Srbije Predlog ekonomskih mera za ublažavanje ekonomskih posledica pandemije. 

Kao strukovno udruženje, čiji članovi upravljaju finansijama u kompanijama koje imaju više od 48 000 zaposlenih i preko 5 milijardi EUR prihoda u različitim industrijama, Udruženje finansijskih direktora Srbije preduzelo je jednu u nizu planiranih inicijativa.

Cilj predloga ekonomskih mera jeste očuvanje privrede i stvaranje mogućnosti za njen brži oporavak nakon završetka pandemije.

Predlozi su sačinjeni na osnovu objektivnog sagledavanja potreba privrede za vreme trajanja vanrednog stanja, a na inicijativu renomiranih članova Udruženja i eksperata finansijske struke iz različitih sektora privrede.

Predlog ekonomskih mera Udruženja finansijskih direktora Srbije možete pogledati u nastavku: Predlog mera ekonomske politike.UFDS

Zahvaljujemo se članovima Udruženja na konstruktivnim predlozima, a Radnoj grupi za korporativne i regulatorne poslove, zahvaljujemo na angažovanju.

Scroll to Top