Predstavljen Mentorski Program UFDS-a na Ekonomskom Fakultetu u Beogradu

Predstavljen-Mentorski-program-UFDS-a-na-Ekonomskom-fakultetu-u-Beogradu-1280x720

U četvrtak, 2. novembra, na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, predstavljen je Mentorski program Udruženja finansijskih direktora Srbije (UFDS), koji je izazvao veliko interesovanje studenata.

Cilj prezentacije ovog programa jeste sveobuhvatno razumevanja pozicije i uloge finansijskog direktora. Mentorski program prisutnima je predstavio Aleksandar Plavšin, menadžer UFDS-a.
Prisutnima su se obratili i gostujući predavači Ivana Milić, senior ekspert za finansije i Dragan Vukosavljević, direktor konsultantske kuće HINT. Predavači su istakli, koja je uloga finansijskog direktora, kao i koliko je kvalitetna saradnja finansijskog direktora sa ostalim funkcijama kompanije bitna za uspešan rezultat rada kompanije.
Program mentorstva UFDS-a nastao je sa ciljem intenziviranja razmene znanja, iskustva i mišljenja između članova UFDS-a i najuspešnijih studenata završnih godina fakulteta ekonomske struke.

Mentorski program će studentima obezbediti razvoj na profesionalnom i ličnom planu uz podršku uspešnih lidera i eksperata.

Zahvaljujemo se na podršci i saradnji Ivani Milić, Draganu Vukosavljeviću i Centru za saradnju sa privredom EF-a, kao i studentima koji su pokazali interesovanje za Mentorski program UFDS-a.

Scroll to Top