Potpisan memorandum o saradnji između UFDS i FP&A Board-a

FPABoard_1-710x400

Udruženje finansijskih direktora Srbije potpisalo je Memorandum o saradnji sa najvećom svetskom organizacijom profesionalaca iz oblasti finansija.

Kada se na jednom mestu nađu svi finansijski profesionalci i deljenjem umnože znanje i iskustvo, najveća snaga networkinga ogleda se baš u takvim poduhvatima.

To se upravo desilo potpisivanjem Memoranduma između UFDS i International FP&A Board-a cime je UFDS postao regionalni partner ovog prestižnog udruženja koje ima predstavništva u svim najvećim finansijskim centrima: London, Njujork, Cirih Frankfurt, Sidnej, Šangaj itd. Ogranci ovog udruženja prisutni su u 27 gradova i 16 zemalja Evrope, Bliskog Istoka, Azije, Australije i Severne Amerike i okupljaju hiljade najviđenijih seniora iz finansijskog sveta.

Svi postojeći i budući članovi UFDS-a i FPH-a automatski postaju i deo ove najveće svetske organizacije iz domena finansija i imaće pristup svim edukativnim materijalima, seminarima i događajima FP&A Boarda. Ovim je omogućeno članovima UFDS direktno povezivanje sa članovima FP&A Boarda, mogućnost da prisustvuju svim sastancima, za sada online a post-covid i uživo bilo kom od sastanaka na 27 lokacija širom sveta. Takodje, članovi UFDS i FPH će imati mogućnost da se uključe u rad raznih internacionalnih komiteta FP&A Boarda, poput komiteta za “Artrifical Inteligence”, Komiteta za “Robotics in finance” i mnogih drugih.

– Na ovaj način smo stavili Beograd i Srbiju na finansijsku mapu sveta i drago mi je što će se naši članovi naći u prestižnom društvu svojih kolega iz gradova poput Londona, Pariza, Njujorka ili Sidneja. Ovom saradnjom smo dobili i regionalnu ulogu jer je UFDS postao partnerska organizacija International FP&A Boarda za prostor čitave Centralne i istočne Evrope. Ovo je ujedno potvrda napornog rada i strateškog pravca koji smo Upravni odbor, Leadership tim udruženja i ja zauzeli i vodili naše Udruženje tokom prethodnih 7 godina. Radujem se budućim sastancima, snazi networkinga i znanja koje smo spremni da pružimo svetu i novim prilikama koje stvaramo za naše članove i partnere – istakao je Milan Bukumirović, Predsednik UFDS, povodom potpisivanja sporazuma sa FP&A Board.

Scroll to Top