Održana Interaktivna Radionica Poreskog Tima Deloitte za Članove UFDS-a

Poreski-tim-Deloitte-a-je-odrzao-interaktivnu-radionicu-za-clanove-UFDS-a-1280x720

Poreski tim iz kompanije Deloitte organizovao je interaktivnu radionicu za članove UFDS-a, na temu „Priprema POPDV obrasca koji će se podnositi uz PDV prijavu od 1. jula 2018. godine”. Radionica je održana u četvrtak, 22. februara 2018. godine, u prostorijama kompanije Deloitte.

Predavači, ispred poreskog tima kompanije Deloitte, bili su: Filip Kovačević – L.L.M., viši rukovodilac u poreskom odeljenju i Pavle Kutlešić – LL.M., rukovodilac u poreskom odeljenju.
Tokom interaktivne sesije, predavači su, članovima UFDS-a, ukazali na najbitnije izmene Pravilnika o evidenciji PDV-a i buduće obaveze u vezi sa popunjavanjem POPDV obrasca. Kroz praktične primere i stručne komentare, dati su odgovori na neka od najproblematičnijih pitanja, koja prate promenu Pravilnika.
Na samom kraju ove radionice, članovi UFDS-a imali su priliku i da se upoznaju sa web aplikacijom koju je razvio Deloitte tim, radi optimizacije procesa popunjavanja POPDV obrasca. Pomenuta aplikacija je novo, jedinstveno i specijalizovano softversko rešenje, razvijeno sa ciljem da korisnicima ponudi objedinjenu poresku i IT podršku za popunjavanje POPDV obrasca u samo par jednostavnih koraka.

Scroll to Top