conf-6-600x337-1

Udruženje  finansijskih direktora Srbije i TGI Group-e organizovalo je šestu po redu Konferenciju finansijskih direktora, pod pokroviteljstvom Ministarstva finansija Republike Srbije. Šesta CFO konferencija pod sloganom ,,Industrijska revolucija u oblasti finansija” održana je 4. i 5. maja 2017. godine u hotelu ,,Izvor” u Aranđelovcu.

CFO konferencija već 5 godina okuplja finansijske rukovodioce, predstavnike regulatornog i vladinog sektora, kao i pružaoce finansijskih usluga iz Srbije i sveta. Baveći se aktuelnim temama i novim trendovima iz oblasti finansija, CFO konferencija se pozicionirala kao veoma važan skup u Srbiji.

Članovi UFDS-a osmislili su programski deo konferencije, uključujuci izbor tema i panelista.

Neke od tema panela konferencije bile su: uticaj makroekonomskih aspekata na odluke finansijskih direktora; da li je finansijski direktor prirodni naslednik generalnog direktora; finansijski rukovodilac kao inicijator pozitivnih promena, ali i poslovne strategije poreskog planiranja i dr.

Konferenciju su podržale i kompanije Deloitte, Europcar, GLP Values, Advokatska kancelarija Aleksić i saradnici, TPA Group, Vojvodjanska banka, SAGA i Mainstream Managed Services Group.

Zahvaljujemo se TGI grupi na uspešnoj i profesionalnoj saradnji, a članovima UFDS-a na kvalitetno osmišljenom programu konferencije.

Video sa konferencije možete pogledati ovde: deo 1deo 2deo 3deo 4 i deo 5.

Scroll to Top