Održan redovni mesečni sastanak UFDS-a u saradnji sa kompanijom Deloitte

deloitt

U četvrtak, 24.oktobra održan je redovni mesečni sastanak UFDS-a u saradnji sa kompanijom Deloitte po pitanju poreza i revizije.

Glavna tema panela bila je: ,,Novi Zakon o računovodstvu – nova pravila, novi izazovi i inovacije u postupcima revizije, uz osvrt na promene računovodstvenih procena i greške”.

Učesnici panela iz kompanije Deloitte bili su: Ivana Milosavljević – Senior manager, Aleksandar Đurđević – Direktor i Vladimir Kralj – Senior manager, koji su prezentovali najznačajnije promene koje će stupiti na snagu sa novim Zakonom.

Tokom sastanka istaknuto je da je fokus novog zakona usmeren na unapređenje kvaliteta finansijskog izveštavanja, kroz prilagođavanje računovodstvenih pravila ekonomskoj snazi i veličini preduzeća.

Na kraju diskusije zaključeno je da primena nove politike daje pouzdanije i relevantnije informacije o finansijskom poslovanju kompanija.

Zahvaljujemo se našim predavačima na korisnim informacijama, a ostalim učesnicima diskusije na produktivnom i edukativnom sastanku.

Scroll to Top