Teambuilding-1280x720-1

Gde bi jedan finansijski direktor u Srbiji proveo dan nego u udobnoj stolici na svom radnom mestu? Mi smo odlučili da se tokom jednog dana odupremo tom mišljenju. Doduše, nismo to uradili tokom radnog dana, već u subotu, 21. aprila. Tada nam se činilo da pravimo mali korak za nas, ali veliki za naše Udruženje, ali ne u prenesenom značenju, već stvarno.

Uputili smo se ka Fruškoj gori. Članovi našeg udruženja su tokom jednog dana postali uspešni planinari. Prešli smo stazu dugu 20 kilometara, družili se, pričali i uživali. Formalne brojke, statistike i grafikone je na kratko zamenila neformalna priča, a shvatili smo da je i vazduh na toj planini, uz dužno poštovanje prema kancelariji koja nas trpi više od 20 dana mesečno, mnogo lepši.

Fruška gora nam je pokazala zbog čega je prva dobila obeležje nacionalnog parka u Srbiji. Upoznali smo se sa florom i faunom ove planine, kulturno- istorijskim dobrima Vojvodine, a bilo je vremena i za posetu manastirima Grgeteg i Velika Remeta. Iako nam je život protkan matematikom, statistikom i ekonomijom, ne postoji osoba koja se nije oduševila Stražilovom i čovekom koji se posvetio srpskom jeziku i pisanju na istom –  Branku Radičeviću, o čijem životu smo mogli više da saznamo tom prilikom.

Zahvaljujući planinsko-sportskom klubu „Balkan“, koji je profesionalno organizovao planinarenje, članovi našeg udruženja proveli su dan uživajući na Fruškoj gori.

Stoga, ovim putem upućujemo čestitke svim članovima UFDS-a na uspešno sportsko-rekreativnom tim bildingu tokom kojeg smo shvatili da nam i usponi i padovi (van onih na grafikonima) ne mogu ništa. Sve čestitke na savladanoj stazi i vidimo se na nekoj od sledećih tura.

Scroll to Top