Održan redovni mesečni sastanak UFDS-a

BRK_8227-2737x1540

Udruženje finansijskih direktora Srbije (UFDS) u saradnji sa partnerom u domenu bankarstva – Telenor bankom, organizovalo je, 18. septembra, sastanak na temu ,,Procesi u transformaciji: M&A Telenor banke & digitalizacija poreske uprave”.

Moderator diskusije bila je gospođa Milka Todorović – finansijski direktor Telenor banke.

Panelisti ovog sastanka bili su: gospodin Miloš Polovina – Marketing Director & Executive Board Member, Telenor banke i gospođa Jelena Bojović – direktorka za regulatornu reformu, NALED-a.
Pored noviteta u finansijskoj industriji i njihovih efekata na privredu, panelisti su predstavili i ključne mere u akcionom planu za suzbijanje sive ekonomije, kao i akcioni plan za unapređenje Srbije na „Doing Business’’ listi Svetske banke.
Tokom predavanja, istaknuta je tema digitalne transformacije Poreske uprave uz osvrt na prednosti digitalne transformacije po realni sektor. Panelisti su predstavili i program razvoja e-uprave, čiji je cilj pojednostavljenje poslovnih procesa i stvaranje boljeg poslovnog okruženja.
Zahvaljujemo se panelistima na edukativnoj diskusiji, koju smatramo veoma korisnom za naš rad, kao i svim članovima sastanka na učešću.

Scroll to Top