Mentorski program 2021 – UFDS & FPH

businessman-pointing-arrow-graph-corporate-future-growth-plan-increase-percentage-4376x2462

Sama poenta poznanstava sa uticajnim i uspešnim pojedincima je da bi se naučilo od njih kako da se razmišlja i postupa, kako brže i lakše nešto da se postigne, ali i šta može da se izbegne. To se tiče svih aspekata poslovanja: od ispravnog mindseta do dnevnih obaveza i aktivnosti. U tom cilju su se Udruženje finansijskih direktora Srbije i Hab za finansijske profesionalce udružili u okviru mentorskog programa koji startuje u aprilu.

Stariji i iskusniji eksperti iz UFDS u ulozi mentora rade sa mladim talentovanim i ambicioznim kolegama iz Haba za finansijske profesionalce (FPH).

Zamislite da vam je neko na početku karijere iscrtao najbolji scenario vašeg poslovnog razvoja, znanja koja treba da steknete, relacija koje su neophodne da se dese i promena koje treba da doživite da biste postali najbolji u svojoj branši. E to se upravo dešava na mentorskom programu UFDS.

Članovi Haba za finansijske profesionalce, u direktnom radu sa mentorom, radiće na razvoju samopouzdanja, izgradnji ličnih kapaciteta, razmeni znanja, networkingu, upoznavanju sa drugim organizacionim kulturama, kreiranju savezništva, na kraju i kompletnom karijernom razvoju.

Kao dodatna podrška tu je i Heads Adriatic koji je sproveo selekciju i uparivanje kandidata, odnosno mentija sa mentorima, na osnovu preferencija i ciljeva koji treba da budu postignuti.

Ako ispratite dalja dešavanja oko ovog programa, videćete koliko uspešnih profesionalaca će stasati i zauzeti najbitnije pozicije u finansijama srpskih kompanija. Na kraju krajeva, iskustvo udruženo sa mladom energijom je sila koja nema prepreka.

Scroll to Top