IMG-20190513-WA0006-1600x900-1

U subotu, 11. maja, članovi Udruženja finansijskih direktora Srbije (UFDS) posetili su kompaniju PS Fashion, gde im je pružena ekskluzivna prilika da saznaju više o poslovnom modelu ove kompanije, ali i da obiđu proizvodnju u kojoj nastaju nove kolekcije.

Domaćini kompanije PS Fashion bili su: Ivan Radovanović – član UFDS-a i finansijski direktor, kao i Slađana i Predrag Pantović – vlasnici kompanije PS Fashion.

Ivan Radovanović je, članovima UFDS-a, prezentovao kako kompanija PS Fashion organizuje poslovanje u skladu sa globalnim trendovima. Radovanović je govorio o inovacijama u načinu kupovine, finansijama i nabavkama, ali i o strategijama, koje se primenjuju pri osmišljavanju novih PS Fashion kolekcija.

Članovi UFDS-a su, u toku razgovora sa vlasnicima kompanije PS Fashion, saznali kako je mala kompanija iz Čačka prerasla u prepoznatljiv brend, koji danas slavi više od 20 godina postojanja i zapošljava preko 600 radnika.

Tokom posete kompanije PS Fashion, članovi UFDS-a su takođe imali priliku da se upoznaju sa najvećim izazovima, koje modna industrija diktira svakodnevnom poslovanju, ali i sa svim specifičnostima koje nosi biznis model ovakvog brenda.

Zahvaljujemo se kompaniji PS Fashion na gostoprimstvu, kao i na mogućnosti da članovi Udruženja bar na trenutak osete kako izgleda biti deo njihovog tima.

Scroll to Top